Log ind

RAVSTEDHUS inviterer til demodag i Fredericia, Ringsted og KBH

Dario Chiereghin fra firmaet Orotig kommer til Danmark og vil i samarbejde med Ravstedhus demonstrere lasersvejsning og lasergravering. Dario har arbejdet med maskinerne i snart 15 år og vil dele ud af sin store viden og erfaring.

Vi demonstrer lasersvejseren OROTIG White
Denne maskine er på 75 W, Spot 0,3 til 1,5 mm. kan skyde op til 15 skud pr. sek. leveres med Leica mikroskop. Denne og øvrige Orotig lasere er meget brugervenlige og lette at betjene. Maskinen er velegnet til svejsning i stål, krom-kobolt, platin, palladium, guld (7-18 kt) messing og sølv.

Vi demonstrer lasersvejseren OROTIG Midi uden argon
Maskinen er ideel til guldsmede eller smykkebutikker. Udfører små reparationer, svejsning og polering af følgende metaller: Stål, krom-kobolt, platin, palladium, guld (7-18 kt) messing og sølv.
YOUTUBE >

Vi demonstrer lasergravør OROTIG Open Marker
Ideel til at lave graveringer, tekst, tegninger, grafiske modeller og foto-graveringer. Kan gravere på alle ædle og halvædle metaller, stål, titanium og mange andre materialer, herunder ikke-metalholdige materialer. Derudover kan den skære i plader op til 1 mm.
YOUTUBE >

Ny læring og viden

På dagen vil du opleve maskinernes alsidighed og få detaljeret information om specifikationerne samt gode råd til betjening og vedligeholdelse. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne emner til at teste på maskinerne. Uanset hvilken dag du vælger at deltage, lover vi dig en spændende dag med masser af læring og ny viden og muligheden for at netværke.

Tilmeld dig en af følgende dage

EUC Lillebælt, Teknikervej 2, 7000 Fredericia:
Tirsdag den 25. april kl. 11:00 – 14:30

Urmagerskolen, Ahornalle 3 – 5, 4100 Ringsted:
Onsdag den 26. april kl. 13:00 – 15:30

Next, Københavns Tekniske Skole, Tuborgvej 177, 2400 København NV: Torsdag den 27. april kl. 11:00 – 14:30

Bemærk, at tilmelding er nødvendig, og du kan kontakte Heike på hg@ravstedhus.dk eller ringe på 74647628 senest den 17.april.

Vi håber at se dig til en spændende og lærerig dag med Ravstedhus og OrotigVidensbank

Vidensbank - informationer, tips og gode råd om smykkefremstilling

Ravstedhus ønsker med sin VIDENSBANK at formidle viden om teknikker, processer, produktkendskab, materialebeskrivelser mm. Der findes beskrivelser af teknikker, processer og fremgangsmåder - enten de foregår maskinelt eller manuelt.

Også sikkerhed indtager en stor plads i denne unikke samling af information og data.

Det er i samarbejde og i dialog med vore kunder, at vi har samlet og udviklet denne VIDENSBANK, som kan danne grundlag for enhver formidling indenfor håndværk og design.
Vi samler og koordinerer kundernes tips og idéer, som kan hjælpe andre i en lignende situation.
Denne viden indebærer ikke køb af vore produkter, men alene udbredelse af kendskab til de forskellige egenskaber og formål.


« Vælg emne i menuen på venstre side.