Log ind

Mød Tina og Bjarne

Vi har den store fornøjelse af at invitere dig til spændende og informative demodage, hvor vi præsenterer de nyeste nyheder inden for guldsmedeværktøj samt punktsvejsning og lasersvejsning. Vi medbringer også et udvalg af sten, perler og halvfabrikata samt nyheder inden for kategorierne.

Vi inviterer til demodage i Fredericia og KBH

Bjarne og Tina vil guide dig gennem en dag med innovation og inspiration, uanset dit faglige niveau. Der er mulighed for at afprøve maskinerne.

Bjarne Kjeld Krau

Faglært guldsmed, ansat hos Ravstedhus siden 2020, med erfaring inden for salg og teknisk support. 

Tina Bøgwad

Faglært guldsmed, ansat hos Ravstedhus siden 2021, med erfaring inden for salg og teknisk support.


Har du spørgsmål, er du også hjerteligt velkommen til at ringe til på telefon +45 30 55 32 74.Vi demonstrer lasersvejseren OROTIG Evo White

Denne maskine er på 75 W, Spot 0,3 til 1,5 mm. kan skyde op til 15 skud pr. sek. leveres med Leica mikroskop. Denne og øvrige Orotig lasere er meget brugervenlige og lette at betjene. Maskinen er velegnet til svejsning i stål, krom-kobolt, platin, palladium, guld (7-18 kt) messing og sølv.

Vi demonstrer lasersvejseren OROTIG Midi uden argon
Maskinen er ideel til guldsmede eller smykkebutikker. Udfører små reparationer, svejsning og polering af følgende metaller: Stål, krom-kobolt, platin, palladium, guld (7-18 kt) messing og sølv.

Vi demonstrer lasergravør OROTIG Open Marker
Ideel til at lave graveringer, tekst, tegninger, grafiske modeller og foto-graveringer. Kan gravere på alle ædle og halvædle metaller, stål, titanium og mange andre materialer, herunder ikke-metalholdige materialer. Derudover kan den skære i plader op til 1 mm.
YOUTUBE >


Ny læring og viden

På dagen vil du opleve maskinernes alsidighed og få detaljeret information om specifikationerne samt gode råd til betjening og vedligeholdelse. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne emner til at teste på maskinerne. Uanset hvilken dag du vælger at deltage, lover vi dig en spændende dag med masser af læring og ny viden og muligheden for at netværke.


Mød os i Fredericia på EUC Lillebælt

Tirsdag den 9. april kl. 10.00 - 15.00 i "GULDSMEDEAFDELINGEN
Teknikervej 2
7000 Fredericia

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne have din tilmelding senest den 4. april.
Tilmeld dig via e-mail til Bjarne >>


Mød os i KBH på CABINN METRO

Torsdag den 11. april kl. 10.00 - 15.00 i lokalet "ODENSE"
Arne Jacobsen Allé 4
2300 København S

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne have din tilmelding senest den 8. april.
Tilmeld dig via e-mail til Bjarne >>