Log ind

Her finder du vores åbningstider i 2023


Kundeservice og lager er tilgængelige alle hverdage mellem kl. 8.15 og 16.00

Hos Ravstedhus har vi dedikerede guldsmede i vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og behov. Vores guldsmede har en dyb forståelse og passion for branchen, og de vil med deres ekspertise og erfaring være i stand til at besvare alle dine spørgsmål om vores værktøj, smykkedele og smykkefremstilling.

Vores kundeservice har åbent alle hverdage mellem 8.15 og 16.00, og du kan kontakte os via telefon og e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig og sikre, at du finder præcis det, du leder efter hos Ravstedhus.

Åbningstider i vores fysiske butik - Kom og besøg os i Ravsted

Vores butik i Ravsted åbner kun efter aftale eller i forbindelse med åben lørdag. Du kan forudbestille dine varer online eller pr. telefon, og få dem klar til afhentning ved besøg i butikken. 
Book en tid på 74 64 76 28 til dit besøg i Ravstedhus. Vi afsætter ca. en halv time til dit besøg, medmindre andet aftales.

For at sikre, at du har den bedst mulige oplevelse med Ravstedhus, opfordrer vi dig til at planlægge dine besøg og leveringer i god tid og tjekke vores åbningstider, inden du besøger os.

Besøg os i Ravsted på en åben lørdag

Når du besøger vores fysiske butik på en åben lørdag, får du mulighed for at opleve vores brede udvalg af værktøj og smykkedele til smykkefremstilling i ro og mag. Du kan få en personlig rådgivning fra vores dygtige guldsmede, og du kan se, føle og prøve produkterne, inden du beslutter dig for at købe.
Derudover kan du forhåndsbestille de varer, du ønsker, og vi vil have dem klar til dig, når du ankommer.
Gør dig selv en tjeneste og besøg os i Ravsted på en åben lørdag for en god oplevelse med fordele.

Åben lørdag i 2023

Lørdag den 04. februar kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 22. april kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 13. maj kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 16. september kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 07. oktober kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 25. november kl. 10.00 - 13.00


Ferie og lukkedage hos Ravstedhus

Hos Ravstedhus holder vi lukket en række helligdage og feriedage i løbet af året. På kontoret holder vi lukket på alle lørdage, søndage og øvrige helligdage. Derudover holder vi også lukket fredag efter Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag og den 23. og 31. december.

Sommerferie

Når det kommer til sommerferie, vil vi arbejde med nedsat bemanding i en begrænset periode, så du stadig vil have mulighed for at kontakte os for hjælp eller spørgsmål. Vær dog opmærksom på, at svar tiden kan være lidt længere end normalt.

Lukket grundet status

Vi har lukket for forsendelse 2 x 2 dage om året for at opdatere vores lagerstatus. Dette er en nødvendig proces for at sikre, at vi har styr på vores varelager og kan levere vores produkter til dig hurtigt og effektivt. Du kan fortsat bestille online, men pakning og forsendelse af dine varer vil først være mulig efter endt status. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre og takker dig for din forståelse.

Levering inden jul og mellem jul og nytår

Skal pakken være fremme inden jul, er sidste frist onsdag den 20. december inden kl. 14.00. Ravstedhus pakker og sender herfra til og med fredag den 22. december kl. 16.00. Vi sender pakker igen fra onsdag den 27. december.

Vi arbejder med nedsat bemanding den 27., 28. og 29. december 2023 og kontoret er åbent fra 8.15 - 16.00. Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til en sag, kan du som altid ringe eller skrive. Vær opmærksom på at svartiden kan være lidt længere end normalt.