Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg


Smykkekursus info


"Det er en intens oplevelse at skabe noget helt selv!”

Smykker er en del af vores identitet, en særlig måde at udtrykke sit liv på og et stærk signal der fortæller hvem du er. At udtrykke sin personlighed, ved selv at skabe smykker er en kreativ rejse til sig selv, og de følelser og drivkræfter der opstår undervejs, er nogle du aldrig vil glemme. Stolthed, motivation, energi og lidenskab. Et kursus på Ravstedhus giver dig mulighed for denne oplevelse. Du får tid til fordybelse, til at lære, til videreudvikling - og allervigtigst – tid til at skabe.

Vi tilbyder kurser i velindrettede, veludstyrede, moderne, lyse og inspirerende værksteder og lokaler.

Du vil møde dygtige undervisere, der brænder for deres fag og medkursister med samme interesse som dig - nogen at dele denne fantastiske oplevelse med.
I tider med overforbrug og råd til næsten alt, gælder det mere og mere om at skille sig ud fra mængden ved selv at være kreativ. At lave og give personlige og unikke gaver til dem du holder af, eller til dig selv, bliver mere og mere værdifuld for os. Det vil vi med vores kurser gerne hjælpe dig med. Vi vejleder og understøtter dig på din vej, så du efter kurset står med noget i hånden – et færdigt smykke.

Vores mål er, at du lærer den nødvendige håndværksmæssige viden. Du skal blive fortrolig med teknikker og materiale, men vi tager også hensyn til dit niveau og din særlige interesse og vi bestræber os på, at du ikke går skuffet hjem.

Vi håber du finder kurser du har lyst til at deltage på og det vil glæde os at byde dig velkommen til Ravstedhus.


Praktiske informationer omkring vores kurser

Sted: Ravsted Hovedgade 51, Ravsted, DK - 6372 Bylderup-Bov

De fleste kurser der tilbydes i Ravsted er kurser der varer over flere dage. Værkstederne og lokaler er lyse og velindrettede og hver kursist får sin egen fast arbejdsplads, der er fuldt udstyret med værktøj og maskiner. Værkstederne er altid åbne for kursister - også uden for undervisningstiden. (Vi oplever tit, at der siddes og arbejdes sammen til langt over midnat.)

Som kursist har du mulighed for overnatning, som skal be­stilles ved tilmeldingen. Alle værelser er funktionelt indrettede enkelt- eller dobbeltværelser. Badeværelser og toiletter findes på gangen.

Under kursusopholdet arrangeres fællesspisning. Kursister der overnatter på Ravstedhus, er automatisk tilmeldt - andre kan tilmelde sig. Der er ikke mulighed for selvforplejning! Deltagerne ind­går i "madhold”, der på skift laver morgen­mad, frokost, og kaffe. Alle indkøb er foretaget på forhånd. Aftensmaden bliver leveret og skal blot anrettes.

Spisetider: Morgenmad kl. 08.15 / Frokost kl. 12.00 / Aftensmad: kl. 17.30 / Aftenskaffe: kl. 21.30

Priser for overnatning inkl. moms:
Overnatning i dobbeltværelse pr. nat: kr. 125,-
Overnatning i enkeltværelse pr. nat: kr. 175,-
Sengetøj, sengelinned og håndklæder medbringes selv, men kan også lejes mod betaling.

Vi har gratis trådløs internet.
Priser for fællesspisning inkl. moms:
2 dages kurser: kr. 300,-
Weekendkurser: kr. 450,-
4 dages kurser: kr. 563,-

Tilmelding

Hvis du har fundet et eller flere kurser du har fået lyst til at deltage på, er det en god idé at du tilmelder dig hurtig, så du også kan være sikker på at få en plads.

Du kan tilmelde dig via:
Telefon: 74647628
Email til Gitte: gb@ravstedhus.dk


Når vi har modtaget din tilmelding på et kursus, sender vi dig en faktura til betaling af kursusafgiften. Betaling skal ske i henhold til forfaldsdato. Først når vi har modtaget din indbetaling er til­­­­meldingen bindende og du er sikret en plads. Ved manglende indbetaling går pladsen til den næste.


Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 del­tagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendig pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Kursusafgift

Kursusafgiften for deltagelse i kurser, foredrag og workshops fremgår under beskrivelsen af hvert kursus. Alle priser er inklusive fællesudgifter inkl. moms og fremgår under beskrivelsen af hvert kursus. Fællesudgifter dækker brug af værktøj, brug af fællesmaterialer som f.eks. ilt/gas, savklinger, fluss, slaglod, sandpapir, poleremasse, syre, lim, separator, farver, fiberpapir m.v.
Guldslaglod omfattes ikke af fællesudgifter og bliver beregnet separat.


Når du aflyser

Har du indbetalt kursusafgiften og alligevel bliver nødsaget at melde fra, tillader vi os at beholde 25% af kursusafgiften som admini­strationsgebyr. Hvis du melder fra mindre end 14 dage, før kursets start, kan kursusafgiften ikke refunderes. Det gælder også ved sygdom.

Materialeudgifter

Til de fleste kurser skal der påregnes materiale­udgifter efter individuelt forbrug. Alle materialer vil kunne købes under kurserne, men kan også medbringes.

Forsikring

Evt. personlig skade forvoldt under kursus afholdes af kursisternes egen ulykkesforsikring.
8 gode grunde til at tage på kursus hos Ravstedhus:


1 / Smykker

Her kan du dyrke din interesse for smykker i renform. Her er en ring ikke bare en ring, men en ring du selv har lavet, en kæde du selv har designet og sat præg på, en glasperle du selv har formet og sat din kreativitet og din lid i. De er ligesom dig unik og du vil altid have et særligt forhold til lige det smykke.

2 / Læring

Vi har inddelt kurserne i forskellige niveauer og læg­ger meget vægt på, at du lærer den nødvendige håndværksmæssige viden. Hvert kursus bringer dig videre – uanset hvor du står i dag! Om du vil komme godt fra starten, eller virkelig vil komme i dybden, så har vi tilrettelagt undervisningen efter dine behov.

3 / Udfordring

At bearbejde dyrebare ædelmetaller som sølv eller guld, er en udfordring i sig selv. Du vil helt sikkert mærke det mavesusen og den stilhed i rummet lige inden slagloddet og din rødglødende ring smelter sammen. Eller når du næsten ikke tør at ånde ud, mens du hælder det flydende 1000°C varme metal i støbeformen. Uanset kurs eller situation, du vil helt sikkert op­leve nogle spændende udfordringer undervejs.

4 / Personlig udvikling

At udtrykke sin personlighed ved selv at skabe smykker er en værdifuld proces der sætter gang i menneskets følelser og drivkræfter. At tage på kursus, uanset om den varer en dag eller en uge, er en kreativ grupperejse til sig selv – for de andre har det ligesom dig. Du lærer nye spændende ting, bliver motiveret, får et boost fremad og kommer alligevel lidt tættere på dig selv.

5 / Oplevelse & frirum

Du forlader hverdagens stress og jag et øjeblik og ser og oplever ting fra en anden vinkel. Du er en del af en gruppe, lærer en masse og på samme tid oplever du et lille værdifuld frirum til at rendyrke din interesse.

6 / Følelser

Det er en meget intens oplevelse at mærke stolthed, lykke, lidenskab, tilfredshed og eufori brede sig i takt med at smykket tager form og kurset fremskrider. Disse følelser glemmer du aldrig og ingen kan nogensinde tage dem fra dig.

7 / Undervisere

Vi har fantastisk dygtige undervisere, der på hver deres måde er gode til at formidle den nødvendige viden om teknikker, materiale og sikkerhed. Deres liden­skab vil smitte af på dig og deres motivation vil helt sikkert rive dig med.

8 / Fællesskab

På godt og ondt, du er en del af en gruppe og en del af et samfund. Du vil møde en flok fremmede, interessante og sjove mennesker med samme interesse som dig. I lærer, hjælper, griner og bliver inspireret af hinanden. Og måske bliver bekendskab til et venskab.