Log ind

Om kurser - generel info


Praktiske informationer omkring vores kurser

Vi tilbyder lange kurser der strækker sig over nogle dage, samt korte 1-dags kurser i velindrettede, veludstyrede, moderne, lyse og inspirerende værksted og lokaler. Hver kursist får sin egen fast arbejdsplads, der er fuldt udstyret med værktøj og maskiner. Værkstedet er åbne for kursister - også uden for undervisningstiden. (Vi oplever tit, at der siddes og arbejdes sammen til langt over midnat.) Butikken åbnes efter aftale.

Vores mål er, at du lærer den nødvendige håndværksmæssige viden. Du skal blive fortrolig med teknikker og materiale, men vi tager også hensyn til dit niveau og din særlige interesse og vi bestræber os på, at du ikke går skuffet hjem.

Som kursist har du mulighed for overnatning, som skal be­stilles ved tilmeldingen. Alle værelser er funktionelt indrettede enkelt- eller dobbeltværelser. Badeværelser og toiletter findes på gangen.

Under kursusopholdet arrangeres fællesspisning. Kursister der overnatter på Ravstedhus, er automatisk tilmeldt - andre kan tilmelde sig. Der er ikke mulighed for selvforplejning, hvis man overnatter! Deltagerne ind­går i "madhold”, der på skift laver morgen­mad, frokost, og kaffe. Alle indkøb er foretaget på forhånd. Frokosten og aftensmaden bliver leveret og skal blot anrettes.

Spisetider: Morgenmad kl. 08.15 / Frokost kl. 12.00 / Aftensmad: kl. 17.30 / Aftenkaffe: 21.30

Priser for overnatning inkl. moms:
Overnatning i dobbeltværelse pr. nat: kr. 175,-
Overnatning i enkeltværelse pr. nat: kr. 200,-
Sengetøj, sengelinned og håndklæder medbringes selv, men kan også lejes mod betaling.

Vi har gratis trådløs internet.

Priser for fællesspisning inkl. moms:
1 dags kurser: kr. 95,-
2 dages kurser: kr. 300,-
Weekendkurser: kr. 480,-
4 dages kurser: kr. 690,-
5 dages kurser: kr. 990,-


Tillæg for vegetar, glutenfri, laktosefri eller lign. 30,- pr. dag.
Tilmelding

Hvis du har fundet et eller flere kurser, du har fået lyst til at deltage på, er det en god idé at du tilmelder dig hurtigt, så du også kan være sikker på, at få en plads.

Du kan tilmelde dig via:
Telefon: 74647621
Email til Heike: hg@ravstedhus.dk

Når vi har modtaget din tilmelding på et kursus, sender vi dig en faktura til betaling af kursusafgiften. Betaling skal ske i henhold til forfaldsdato. Først når vi har modtaget din indbetaling er til­­­­meldingen bindende og du er sikret en plads. Ved manglende indbetaling går pladsen til den næste.


Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 del­tagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendig pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.Kursusafgift

Kursusafgiften for deltagelse i kurser, foredrag og workshops fremgår under beskrivelsen af hvert kursus. Alle priser er inklusive fællesudgifter og fremgår under beskrivelsen af hvert kursus. Fællesudgifter dækker brug af værktøj, brug af fællesmaterialer som f.eks. ilt/gas, savklinger, fluss, slaglod, sandpapir, poleremasse, syre, lim, separator, farver, fiberpapir m.v.
Guldslaglod omfattes ikke af fællesudgifter og bliver beregnet separat.


Når du aflyser
Har du indbetalt kursusafgiften og alligevel bliver nødsaget at melde fra, tillader vi os at beholde 25% af kursusafgiften som admini­strationsgebyr. Hvis du melder fra mindre end 14 dage, før kursets start, kan kursusafgiften ikke refunderes. Det gælder også ved sygdom.

Materialeudgifter
Til de fleste kurser skal der påregnes materiale­udgifter efter individuelt forbrug. Alle materialer vil kunne købes under kurserne, men kan også medbringes.

Forsikring
Evt. personlig skade forvoldt under kursus afholdes af kursisternes egen ulykkesforsikring.Vi håber du finder kurser du har lyst til at deltage på og det vil glæde os at byde dig velkommen til Ravstedhus.

Sted: Ravsted Hovedgade 51, Ravsted, DK - 6372 Bylderup-Bov